Brand, Diefstal of Wateroverlast

 Voorraden verzekerd
 Productieproces loopt door
 Duidelijke risico-analyse

Een risico op brand, diefstal of wateroverlast is van alle tijden. Branden komen tegenwoordig minder voor, maar de kans of diefstal is altijd aanwezig en wateroverlast speelt door klimaatverandering een grotere rol. Is jouw pand of inventaris goed verzekerd? Wij bieden je zekerheid

Goederen en Inventarisverzekering

Diefstal, brand en steeds vaker overlast door hagel, water of sneeuw. Het zijn risico’s waarop het klimaat grote invloed heeft. Daarnaast bestaat het risico op diefstal of inbraak altijd. Met een goederen- en inventarisverzekering verzeker je voorraden, meubels en computers tegen grotere financiële risico’s. Onze risicoscan toont de risico’s en zorgt dat je niet onderverzekerd raakt.

Bedrijfsgebouwverzekering

Ben je geen huurder maar eigenaar van een bedrijfsgebouw, agrarische of industriële onderneming? Dan kan een brand- of waterschade grote gevolgen hebben. De bedrijfsgebouwverzekering kun je vergelijken met de opstalverzekering en dekt de schade aan jouw bedrijfspand. Neem contact op via onze risicoscan.

Bedrijfsschade- of exploitatieverzekering

Na brand, wateroverlast, een ongeval of cyberaanval kan jouw volledige bedrijfs- of productieproces stil komen te vallen. Een groot en moeilijk in te schatten financieel. Wij helpen je verder. Via de bedrijfsschadeverzekering of exploitatieverzekering dek je financiële risico’s af. Of dit nodig is voor jouw organisatie? Dat ontdekt je via onze risicoscan.

Risicoscan

Bij Zaal Assurantiën brengen we gratis de risico’s van jouw bedrijf in kaart en komen met een betaalbare oplossing.

× Available from 08:00 to 20:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday