Aansprakelijkheid – Beroep, Bestuur en Bedrijf

 Verantwoordelijkheid nemen
 Financiële risico’s afdekken
 Rust en zekerheid

Je werkt hard, staat klaar voor je klanten en neemt je besluiten bewust. Maar wat als één van die besluiten verkeerd uitpakt. Of wat als je een belangrijke beslissing juist vergeet? Een groot deel van jouw aansprakelijkheid kun je afdekken via de juiste verzekering. Daar helpen wij je mee.

Beroep – Jouw advies blijkt verkeerd

Een belangrijk deel van jouw werk bestaat uit het adviseren van klanten. Je bent bijvoorbeeld jurist, accountant of zelfstandig arts. Een verkeerd advies kan financiële of medische gevolgen hebben. De risico’s van een foutief advies en de juridische gevolgen kun je verzekeren. Geheel of gedeeltelijk. Vraag onze risicoscan aan.

Bestuur – Verkeerde beslissing gemaakt?

Je bent bestuurder. Van een B.V., een vereniging of stichting. Beslissingen maken is je werk. Maar door iets wat jij doet of beslist, komt de organisatie in de financiële problemen. Het bestuur geeft aan dat dit jouw persoonlijke fout is. De bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering bied je financiële en rechtszekerheid. Neem contact op via onze risicoscan.

Bedrijf – Een veilige werkomgeving

Van een industrieel park tot aan de kantoortuin: een ongeluk zit in een klein hoekje. Te snel een machine-reparatie willen uitvoeren, werken met versleten materieel of niet opgeruimde werkruimtes. Via de bedrijfsaansprakelijksheidverzekering (AVB) wordt jouw aansprakelijkheid als werkgever verzekerd. Doe onze risicoscan. Wij helpen je verder.

Risicoscan

Bij Zaal Assurantiën brengen we gratis de risico’s van jouw bedrijf in kaart en komen met een betaalbare oplossing.

× Available from 08:00 to 20:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday